Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Ještě doplním: nápad MZ ČR kombinovat třetí dávku vakcíny proti covid-19 současně s vakcínou proti chřipce, ač sami výrobci proticovidových vakcín varují před smíšením různých vakcín v čase 2 týdnů kolem očkování, to už vypadá na žaloby - jde o jeden z nejhorších hazardů s lidským zdravím.

0 0
možnosti
VB

Nyní se někteří čeští lékaři rozhodli najednou při jediné návštěvě v ordinaci naočkovat do jedné paže vakcínu proti covidu, do druhé proti chřipce; pouze ti, kteří si přečetli pokyny výrobců vakcín, z opatrnosti vyčkají na jiný termín, pokud by někdo chtěl ještě i vakcínu proti chřipce, podle západ. úřadů i výrobců by se více očkování nemělo odehrát během 14 dnů kolem vakcíny proti covidu. Dnes na ČRo na to nesměle upozornila jedna česká odbornice, ale přimlouvala se jen na některé zdravotně oslabené pacienty (aby je nepředávkovali vakcínami najednou). Není na to vůbec studie - střet vakcín vůči různým jiným přípravkům či střet covidové vakcíny vůči protichřipkové, to by lékař měl pacientovi říct, že jde o experiment.

0 0
možnosti
ŠS

Ze zpráv fda: Skutečná čísla potvrzují, že více zabíjíme, než zachraňujeme. A rád bych se podíval na údaje izraelského ministerstva zdravotnictví o lidech starších 90 let, kde jsme se za poslední 4 měsíce dostali ze skupiny 94,4 % očkovaných na 82,9 % očkovaných.

V nejoptimističtějším scénáři to znamená, že zemřelo 50 % očkovaných a 0 % neočkovaných. Pokud toto nedokážete veřejnosti vysvětlit, nemůžete očkování schválit.

0 0
možnosti
Foto

Pane Siemko, není vám trapné, vydávat se za ženu?

Kdybyste se nad čísly zamyslel (v souvislostech, ne jako paní Bošková), tak byste věděl, že za plně očkovaného se v Izraeli považuje člověk 2 týdny po druhé dávce, ale nejvýše 6 měsíců. Pokud měl druhou dávku před 6 a více měsíci, je plně očkován, pokud má třetí dávku.

Jinými slovy, platnost zeleného pasu zkrátili na 6 měsíců po základním očkování. 5 měsíců po základním očkování vzniká nárok na přeočkování 3. dávkou.

0 0
možnosti
VB

Evropské unii mám za zlé, že neprosadila od začátku rovnocenné testování na protilátky po covid-19, vedle očkování - sice v Evrop. parlamentu byla taková iniciativa, ale naši staří známí bolševici z jedné půlky unie to jistě překazili, bohužel se tvrdí, že to překazila z podivného důvodu i Merkelová (psala jsem o tom). Pokud se ale odhaduje, že třetina či polovina populace prošla nákazou, pak těmto lidem nikdo nemá právo vnucovat vakcínu hrubým nátlakem. Mně to až připadá, že se tou jednou dávkou vakcíny těm uzdraveným chce zamlžit fakt, že nyní vakcíny už moc nefungují, stále roste počet nakažených po vakcinaci, to potvrzuje více zemí, vč. Dánska, Norska, Izraele aj.

2 1
možnosti

V Austrálii zemřelo na Covid za víc jak půldruhého roku celkem 1167 lidí, v době od 1.11.2020 do 1.7.2021 tři(!) lidé ( u nás třicet tisíc!!!), teď tam mají zimu a za posledních 28 dnú zemřelo 183 lidí (to u nás umíralo v zimě za den), tak se nedivím, že přijímají příslušná opatření.

0 4
možnosti

To jsem netušila, že přepsání oficiálních dat ze stránek JHU rozčílí tolik antirouškařů. ;-D

0 0
možnosti

Dánsko má k dnešnímu dni minimálně 75,2 % proočkovanost (a to za předpokladu dvou dávek na osobu, pokud používá alespoň částečně Jansen, je proočkovanost větší), Česká republika 55,6%. Kovidem si prošlo 6,1% Dánů, takže protilátky tam může mít přes 80% obyvatel.

Až bude u nás proočkovanost stejná jak v Dánsku, doporučí naši odbrníci stejná opatření jako tam.

Váš článek je manipulativní trapnost.

4 3
možnosti
VB

Dánsko vyřadilo z očkování svých občanů AstraZenecu, poté i Janssen, a to pro vyšší míru vedl. účinků. Na přirozenou imunitu u svých občanů spoléhá více, než ukazují úředně potvrzený covid-19, mají dobré výzkum. studie, jež ukazují násobně vyšší počet obyvatel uzdravených z nákazy. Na Dány se nemuselo hrubě tlačit, oni se chovají ukázněně i vůči jiným druhům očkování, většinově se také chovají opatrně vůči covid-19. Jejich vláda se zase chová slušněji k nim, tolik jim nemlží jako ta naše. Naše MZ ČR se obklopilo "odborníky", kteří by v západ. zemích neobstáli.

2 0
možnosti
ŠS

Na neviditelném psu je svědectví, které si musíte přečíst. Austrálie, covidova tyranie.

Odkaz vám tady nedám, najděte si sami.

0 0
možnosti
ŠS

Ten po tímto riskuje.

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem si početl, co se děje v Austrálii:

https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/australie-covidova-tyranie.A210919_205205_p_zahranici_wag

A stále jsou tací, kterým tohle přijde přiměřené nebo snad normální...

2 0
možnosti
PC

Tomu, co se již přes rok děje (nejen) v Austrálii, bych ještě před rokem nemohl ani v při nejbujnější a nejčernější fantazii uvěřit. Něco podobně zrůdného svět ještě nezažil. A nejhorší na tom je, že se tyto zvrácenosti a zločiny proti lidskosti snaží největší psychopati světa zavést skrze své loutky v jednotlivých vládách po celém světě.

Mnozí lidé si však ve své naivitě (daleko lépe by seděl podstatně ostřejší výraz) stále myslí, že je to vše v zájmu jejich zdraví a že na vině jsou "sobci", odmítající veškeré tyto zrůdnosti akceptovat a podporovat.

4 0
možnosti
MB
PC

Jenže to není boj s koronou, ale nástup fašismu a zotročení lidí pod záminkou korony.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS