Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem v pokušení na podzim uplatnit návrh soudní žaloby na neadekvátní omezení nejzákladnějších práv občanů v době s minimál. problémy s nákazou, kdy dlouhodobě byly nemocnice vyprázdněny od pacientů s covid-19, alespoň přechodné uvolnění mělo nastat. A česká vláda nepomyslela ani na různě handicapované lidi, kteří potřebují řešit např. opravu domu, potřebují se sejít na schůzi, ale k testovacímu pracovišti mají 30 km daleko (a jde často o starší, méně pohyblivé občany); Rakousko a Německo umožnily takovéto schůze apod. do 50 až 100 lidí bez covid - pasu. Jenže my zřejmě máme jakési mstivé aparátčíky, nikoli politiky s ohledy na různé skupiny populace.

0 0
možnosti

O těch 80 procentech imunních lidí vůči koronavirům jsem už psal několikrát. Jak sama vidíte, myslí si to více odborníků. Když tedy u nás zbývá zhruba 4 procenta lidí, z nichž mnozí můžou už být očkování, kteří by se ještě mohli nakazit, co tady vlastně ještě řešíme.

Dnes už u nás neřešime Covid, ale pouze ty politiky a odborníky, které budeme zakrátko soudit. Za co? Za zbytečné a neadekvátní vedení boje proti nákaze.

2 0
možnosti

Přesně tak to je. A proto se tak úporně brání testování protilátek, ono by se to ukázalo. Ale ledy se lámou a Babiš zjevně hledá cestu, jak to hodit na Vojtěcha https://zivotvcesku.cz/andrej-babis-zakrocil-kvuli-uznavani-protilatek-chci-od-ministerstva-at-to-jasne-vyresi-jako-v-rakousku-rekl-premier/?fbclid=IwAR3dlOcNI7XKa6Tr61ZDBuYR9NCbwMjkq5ObtAUHwvXkGbVQl77osYiLy-k

0 0
možnosti

Je to přesné. Ty vzorce jsou samozřejmě složitější plus bere se k nim v úvahu mnoho dalších okolností, pro každou zemi lze vypočíst odlišnou kolektivní imunitu (např. podle amerických univerzit).

0 0
možnosti

Bohužel nemohu přiložit graf, ale kolektivní imunita závisí na nakažlivosti nemoci - což je faktor ovlivnitelný chováním, pravděpodobnosti vytvoření imunity po nakažení/očkování a na hustotě obyvatel. Z počtu a periody oscilací lze odvodit, mimo jiné, jaké byly důsledky opatření ke snížení nakažlivosti. Čím více oscilací, tím hůře opatření fungovala. Ze srovnání Rakouska a České republiky lze jasně dovodit, že naše opatření byla přehnaná a vedla ke zvýšení nakažlivosti.

Expertům zdar !!!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS