Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V nemocnicích máme 28 pacientů s covid-19, nula úmrtí, ale dál se pošlapávají základní práva občanů, kterým není umožněn normální přístup ke kultuře, sportu apod. A paní Svrčinová se těší na další razie v provozech.

0 0
možnosti

Předvolební slovo ministra Vojtěcha dnes ráno na ČRo: nezavedeme povinné očkování zdravotníků v ČR, protože by část z nich odešla, máme jich nedostatek. Zástupci zdravotníků správně doplnili, že i oni mají základní práva založená mj. v mezinárodních úmluvách.

1 0
možnosti

Je fakt, že lidstvo je přemnožené, tak co blbnou s tím očkováním?

1 0
možnosti

Francie má nyní přes 40 % plně očkovaných, dále úředně registrovaných uzdravených z nákazy přes 5,1 miliónu, jichž bude ve skutečnosti více (podle odhadů Německa či Švédska může jít o dvoj- až trojnásobný počet uzdravených, což uvádějí i někteří čeští odborníci).

0 0
možnosti

Novináře i občany udivilo, že vláda oznámila kontrolu hranic, ale přitom pouští do Francie osoby očkované vakcínami, než neschválila EMA, např. AstraZeneca vyrobená v Indii. Jinak se zdá, že mezi Francií a UK "vypukla válka" - vzájemně si omezují vstup cestovatelů.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS