Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Občas něco čtu o PCR testech při německém RKI či při americkém CDC: oba tyto úřady se dost věnují kvalitě či spolehlivosti, patrně se vyvíjejí nové typy, určité vybavení laboratoří s cílem zpřesnit diagnostiku i při nových mutacích. Ale oběma těmto úřadům je jasné, že spolehlivější je vidět u člověka příznaky. Amerika i Německo podporují výzkum protilátek u uzdravených, tam věří na výsledky ohledně delší spolehlivosti imunity. Zkoumání protilátek u očkovaných zatím spíš ukazuje, že líp jsou na tom ti uzdravení. Izrael pochopil a nezastírá to občanům, že je lepší udělat krevní test, ostatně i v USA aj. si občas diagnózu či výzkum po PCR testu ověří i krevním rozborem, který je spolehlivější i co do diagnostiky covid-19. To se ukázalo v některých studiích.

0 0
možnosti

Zvláštní je, že nyní čeští odborníci moc neusilují o ověřování protilátek - ani u očkovaných. Jako by měli podezření či jistotu, že u více očkovaných vakcína proti nákaze nestačí. Ale pokud by vláda měla skutečně dobré úmysly s občany, pak by - podobně jako Izrael - zorganizovala kvalitní testy na protilátky jak u očkovaných (které to zajímá), tak u uzdravených. Potom by vláda měla větší jistotu, kolik populace je již převážně imunní.

0 0
možnosti

Do covid - pasu vám zaznamenají i výsledek testu. Ale jak stále opakuje němec. Institut R. Kocha: negativní výsledek testu znamená pouze to, že ve chvíli jeho provedení jste byl "pravděpodobně" zdravý, což bohužel nevylučuje, že se vzápětí nakazíte. Takže upozorňuje občany, aby se na negativní výsledek nespoléhali, aby drželi odstupy apod. Nizozemská akce s covid - pasem se odehrávala bez rozestupů a bez roušek.

0 0
možnosti

Žil jsem v domnění, že covid-pas se nevystavuje na základě testu.

0 0
možnosti

Je na místě dotaz na paní Pekovou, na kterou část coronaviru je nastaven PCR test. Jestli to je na Spike protein, musí být zákonitě všichni očkování pozitivní.

To je tak na okraj.

Neboť se na svém posledním videu chlubila právě tím, že kalibrovaná testy na důležitou část víru. Kterou?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS