Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jednou už Británie vsadila na promoření a šla proti všem.... špatně to dopadlo a za chvilku bylo vše zrušeno.Nebyla to dobrá cesta a i dnes je na hodnocení toho co je dobré s co ne ještě brzy...

0 0
možnosti

Panu Jirouškovi: německý Institut R. Kocha i nadále zůstává na vysoké odbor. úrovni a má pod kontrolou i nadále klidnou situaci. Má novou zprávu o variantách: 33,3 % alfa, 0 beta, 0,8 % gama, 59,4 % delta. Sekvenovalo se 22 % pozitivních vzorků. A i nadále doporučuje jen dobře známý, levný, ale účinný základ: držet odstup od cizích lidí, větrat vnitřní prostory, mýt si ruce, někdy ještě roušku (když např. musím strávit déle času ve vnitř. nevětraných prostorách s větším počtem cizích lidí). Nestraší občany.

0 0
možnosti

Kochův ústav identifoval novou vaiantu. Covid Moribundus.

Síří se pomocí mailů.

0 0
možnosti

V současnosti se v Evropě ukazuje jen endemický, lokální výkyv v počtu zachycených případů infekce, která zatím nepůsobí nárůst hospitalizací ani úmrtí. Německo má v zákoně o infekč. nemocech stanoveno, že tento stát může ukončit epidemickou situaci národní šíře podle vlastních výsledků, bez ohledu na WHO, která bude čekat, až jak se vyvine situace v nejhorších třetích zemích, takže SRN se nyní normalizuje, infekce se bude monitorovat převážně v regionech a lokalitách - čím víc lidí se testuje, tím mírně přibydou nové případy, ale nezvyšuje to tlak na nemocnice.

0 0
možnosti

Nejspíš jsem vám to už psal, ale opakovat nemůže škodit. Po poslední obrovské demonstraci, cca 2 miliony lidí v Londýně, které předcházely menší demonstrace, a po tom, co se někteří politici setkali s osobními útoky ve svém bydlišti, si vláda UK rychle rozmyslela pokračování svých opatření. Jo, nejen politici, ale i novináři atd.

0 0
možnosti

Bo je pašák, nejprve Brexit a svobodu pro UK a nyní toto;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS