Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor knížky dr. Locht přiznává, že jeho osobně provádění eutanazie emočně vyčerpává, nechtěl by prý dělat víc než 10 těchto výkonů za rok. Uvádí, že někteří belgičtí lékaři po provedení výkonu přestali eutanazii aktivně vykonávat.

0 0
možnosti

Já s tím problém nemám, bude s tím mít problém celá naše společnost, pokud parlamentem projde (např. o pár hlasů, jak se stalo v Lucembursku) nekvalitní zákon, navíc nedostatečně ujasněný u naší veřejnosti: proč co vlastně chceme (zda nechceme předčasně zemřít kvůli špatným zkušenostem s naším zdravotnictvím), resp. naši občané ani nevědí, že mj. německý pacient si může péči o sebe docela dobře řídit (vč. přivolání nezávislého konziliáře, i když nechce eutanazii) - může si zvolit, kde ji chce dostávat, může si vyžádat účinnější léčbu všech potíží. Naše dost ještě komunisticky fungující a raně kapitalisticky (pojišťovny i stát) odírající zdravotnictví bychom patrně neměli řešit rychlejším usmrcováním pacientů.

0 0
možnosti
Foto

Evidentně s tím máte nějaký problém, že se k tomu vracíte. Tak si ho řešte.

Tady toto téma nikoho nezajímá. Karma "na úrovni zdvořilosti" hovoří za vše.!

Řeči o výběru lékaře působí víc než směšně v našem stále ještě tvrdě socialisticky fungujícím, kapitalisticky pacienty odírajícím zdravotnictví, kdy je problém sehnat slušného (=neodírajícího vás) lékaře.

Vraťte se na zem a do reality!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS