Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže blog dělá statistiku postavenou na 4 lidech. Aha.

0 0
možnosti

I21v43o97n39e 60K45r28a97l

4. 12. 2021 10:45

Píšete: všichni nakažení omikronem v Německu byli očkovaní, dále píšete, že všichni 4 přiletěli z jižní Afriky a průběh mají mírný. Takže spíš dokazujete, že očkování je spíše pozitivní, ne?

0 0
možnosti

Pane Burian, pokud neumíte vyhledávt odkazy, nebo jste na to líný a Váš život je jen psát blogy. Tak 1x za měsíc si to tady přečtu. A pořád se nestačím divit

0 0
možnosti
Foto

Vy asi neumíte reagovat na příspěvek přímo po tím mým co? Stačí kliknout na slovo Reagovat.

Dle vaší reakce toho zřejmě umíte daleko více. Njn, každý nemůžeme být za génia.

2 1
možnosti

Kolik za to máte? A od koho?

1 0
možnosti
Foto

Odkazy, odkazy, odkazy. Ty jsou kde? A myslím tím odkaz, který mě odkaze přesně na ta slova těch, které citujete! Vaše informace mají stejnou váhu, jako byste psala o horečce omladnic a odkaz uvedla JEN wicipedia.org. Dle mého záměrně manipulujete a ne z nevědomosti. Vy přesně víte, co a proč to děláte.

9 4
možnosti
Foto

Nejen proč, ale nedivil bych se i kdyby pro koho a za kolik.

5 2
možnosti

IRK vazna damo samozrejme nic takoveho nepotvrdil.

Opet si vymyslite hlouposti a myslim ze je na case aby se o vase zdejsi spisovatelske dilo nekdo zacal zajimat, driv nez diky vam zacnou umirat stovky lidi.

4 3
možnosti

K p. Vokounovi: právě jsem slyšela z naší ČT, jak nepřesně se u nás informuje o dění v SRN vč. RKI. Berliner Zeitung přitom cituje i jiná německá média, takže je shoda, co kdo jak řekl. Zdá se, že ČT nepracuje s přímějšími zdroji, jen převezme něco od kdovíjak ne/věrohodné agentury. Je třeba rozlišovat, zda jde o médium s příspěvkem z veřej. peněz apod. Berliner-zeitung se snaží udržet si svou nezávislost.

3 1
možnosti

Zajímavé R^ - ono to znacne začíná vypadat ze očkování na covid je pouze vlastne oblbovak - infekce probiha ale pouze se tlumí příznaky - smysl ma pak pouze u rizikovych skupin s rizikovymi faktory a které jsou naprosto dokonale utajeny pod onim ptydepem "s covidem" Rv;-)

1 6
možnosti

P37a81v89e85l 41V61é31b96r

3. 12. 2021 13:17

Podle mého, spěšně podotýkám laického, názoru vakcína způsobí, že se organismus nenaučí reakci na nákazu, protože tu reakci udělá za něj. Neočkovaný buď covid prodělal, nebo se, díky malé virové náloži, naučil s ním vyrovnat a docela možná tato dovednost zahrnuje i mutace.

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS