Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...a teď si, paní Bošková, představte, že kdyby byli očkovaní všichni, tak by všude, ve všech nemocnicích, leželi JENOM očkovaní! A umírali by také JENOM očkovaní lidé....

To jsou ty strašné důsledky vakcinace....

Když už máte ta data, máte taky data o věku a nemocích těch, kteří v těch nemocnicích leží? Kvůli čřemu tam leží osmdesátiletý naočkovaný, a kvůli čemu pětačtyřicetiletý neočkovaný?

1 1
možnosti

Lež má krátké nohy, takže jste si mohla odpustit vyzobávání dat, která se Vám hodí, a alespoň to sečíst dohromady... :-/

Z Vašeho souboru - nevakcinovaní 3454, s dokončeným očkováním 2920 (ty po 1 dávce vynechávám, nepatří tam ani tam).

Při proočkovanosti (dokončené očkování) obyvatel starších 12 let 68,7% (což znamená, že očkovaných je 2,19x více, než neočkovaných) je hospitalizovaných neočkovaných 2,6x více, než očkovaných.

Jenomže ve skutečnosti je to s neočkovanými mnohem horší, protože když počítáte hospitalizované, musíte vzít v úvahu jejich věk, protože proočkovanost s věkem roste. Dám vám příklad s počtem zemřelých.

Tento pátek putovalo do márnic 45 neočkovaných a 43 očkovaných.

https://www.covdata.cz/cesko.php#sick

Průměrný věk zemřelých je 76,54 let. Vzhledem k proočkovanosti věkové kategorie 86,4% (očkovaných 70-79 let je v populaci 6,35x více, než neočkovaných) to znamená, že očkovaní byli proti úmrtí chráněni 6,65x lépe, než neočkovaní.

S klesajícím věkem ochrana očkovaných samomozřejmě roste, třeba hospitalizovaní JIP ve věku 50-59 let - za posledních 7 dní hospitalizováno 107 neočkovaných a 14 očkovaných. Vzhledem k proočkovanosti v tomto věku tedy bylo hispitalizováno 22,2× více neočkovaných. :-)

7 0
možnosti

Je zajímavé, že počty nakažených uvažujete akumulované za 14 dní a porovnáváte je s aktuálním počtem lidí v nemocnicích. Prosím, nevykládejte a lžích, když sama šíříte nesmysly.

1 0
možnosti

K97a23r56e70l 70N77o91v72á39k

4. 12. 2021 18:17

Pokud pisatelka neuvádí pravdu, dopouští se trestného činu = šíření poplašné zprávy. Rozhodně jejím údajům nevěřím!

3 1
možnosti

Když porovnáte české údaje ze systému ISIN (hospitalizace dle vakcinace) a moje dva další články (SRN a Švýcarsko), pak si lze ověřit, že v okolních zemích je obdobná situace - v některých obdobích či dnech převažují v nemocnicích plně očkovaní, jindy je to vyrovnané, někdy převáží neočkovaní - pohyblivost dle celk. zdravot. stavu aj. Ovšem kdyby všichni byli očkováni, pak by v nemocnicích byli už jen ti očkovaní - i jim by v různých obdobích vyprchala vakcína, stejně by se nakazili, když mezi očkovanými budou i ti, u nichž vakcína selhává apod. Proto britští odborníci doporučili politikům ukončit omezení společnosti, virus nelze vymýtit očkováním.

0 0
možnosti

Bohužel, že jedná o dezinformacích. X Ověřím, že zdroje neexistuje!

0 0
možnosti

Jako kafemlejnek, pořád dokola to samé...ale lživé a hloupé.

0 0
možnosti
Foto

A až si zopakujete základy matematiky a statistiky, budu Vašim tvrzením věřit. Měla byste brát v úvahu, že v LDN jsou lidé vyššího věku a trpící mnoha dalšími závažnými chorobami (i to je důvod, proč tam leží). V těchto věkových kategoriích je proočkovanost hodně vysoká, proto když si vypočítáte procentický podíl nemocných kovidem z očkovaných a neočkovaných, přijdete k úplně jiným číslům. Protože když třeba ze stovky očkovaných onemocní deset, jedná se o 10%. Ale když ze dvaceti neočkovaných onemocní také deset, jde už o 50%. A tahle čísla odpovídají už mnohem líp o tom, kdo onemocněl.

10 0
možnosti

J40a31n 74K40a46r41a93s40e84k

3. 12. 2021 21:40

v jimen blogu se autorky nejaka dama pta, co to znamena, kdyz ze 100 lidi je 80 ockovynych a 20 neockovanych a v nemocnici skonci 5 ockovanych a 5 neockovanych.

Takove priklady maji autorce ozrejmit, ze je to naprosto logicke, ze zam lezi polovina ockovanych a 1/2 neockovanych.

Bohuzel to neni tak jednoduche a protoze podobne otazky jako autorka se pokladaji na internetu milionkrat za den po celem svete, tak asi nemuzeme jen tak lehce rici, ze jsou aurorka a ji podobni hloupi.

Z uvedeneho prikladu vychazi, ze 6,25% ockovanych skonci v nemocnici, zatimco tam neockovanych skonci 25%.

To vypada, ze se to shoduje s tim, co nam pred ockovanim vykladali - kdyz se mluvilo 0 93% ucinosti vakciny (Biontech). Jenomze ta ucinost je definovana tak, ze u 93% se nevyskytnou ani ty symptomy. Jenom u 7% ockovanych by meli postizeni mene ci vice onemocnet, pricemz u kolika % z toho zbytku dojde k onemocneni vyzadujicich nemocnici NIKDO, NIKDY nerekl. Rec byla o zanedbatelnem mnozstvi, prevazne vetsine s lehkym prubehem a pod.

Na zaklade techto informaci si 'obycejni' lide hodili korunou a vyslo jim, ze v nemocnici skonci tak 1 a z 2 % z tech ockovanych. Ale ono jich tam lezi 5 x tolik -> a ja se nedivim, ze si rada lidi mysli, ze byli obelhani.

0 0
možnosti

Přidám ještě např. Hamzova léčebna pro děti a dospělé: 1 pacient neočkovaný, 3 pacienti s dokončenou vakcinací. IKEM: 1 neočkovaný, 3 plně očkovaní. A i když v některých zařízeních v daném období byl poměr v neprospěch neočkovaných (v dané oblasti záleží i na celkové zdravotní struktuře obyvatelstva), i tak celkově vychází fakt, že se příliš mnoho očkovaných nakazí.

0 8
možnosti

Vám nestačí, jak jste se znemožnila v tom článku? Vy si musíte ještě přidávat? ;-D

8 0
možnosti

A co se tak podívat na skutečná data a ne na server, který si to cucá z prstu?

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ockovanych-v-nemocnicich-pribyva-40376860

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS