Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S tím uzákoněním eutanázie bych nežertovala. Když vidím, jak se zachází se slovy "dobrovolně" a "svobodně" u zdravých lidí schopných se bránit, jde mi mráz po zádech z toho, co by se mohlo považovat za svobodný a dobrovolný souhlas s eutanázií u vážně nemocných.

0 0
možnosti
Foto

P32e86t98r 10B86u18r46i75a30n

23. 11. 2021 16:40

Níže uvedené americké CDC myslíte Ústav pro kontrolu léčiv, který doporučil podávání třetích dávek u Pfizer, který doporučuje očkování dětí od 11 let a který vydal studie, že ve školách, kde se nenosí roušky se šíří snaze infekce a doporučil jejich používání?

3 0
možnosti

V rakouských sociál. ústavech, ač vysoce proočkovaných, se dál šíří infekce, nyní jeden zavřeli před návštěvami, za den zemřelo v Rakousku přes 70 lidí. Nicméně i v Dánsku s vysokou proočkovaností infekce roste, takže zčásti se na tom musí podílet ti očkovaní, jiné vysvětlení není. Také americké CDC si ověřilo, že mezi infikovanými bylo podle oblastí např. 74 % těch očkovaných.

0 0
možnosti

Prosím o odkaz, neb vaše informace, jak jsem zjistil, je potřeba důkladně prověřovat. Děláte totiž až příliš, faktických chyb.

2 0
možnosti

V rakouském Štýrsku první nemocniční sestra sama požádala o výpověď s tím, že nesouhlasí s opatřeními vlády. Dále podal rezignaci vážený, oceňovaný dlouholetý manažer ze štýrského svazu nemocnic, spekuluje se, že se asi nechtěl očkovat. V rakouské TV Oe24 právě šel titulek, že se nakazil francouzský premiér, ten ale měl být očkován, nebo nebyl?

0 0
možnosti

Tak šup sem s odkazem. Ať máme jasno a není to o tom, že jedna paní Bošková povídala. Rád si informaci ověřím, protože vám už nevěřím ani písmenko.

Akorát s tím Macronem nemusíte. To si v pohodě najdeme. Jen snad pro připomínku, po milion a poprvé. Vakcína nechrání proti nákaze!!!

2 1
možnosti
Foto

Pokud zakon bude platit od unora,seniori se naockuji asi co nejdrive, chraneni budou do zari a na podzim asi 4. davka?

1 0
možnosti

Rada seniorů ČR sdělila, že někteří senioři se nebudou očkovat ani při stanovení povinnosti, stát by měl sdělit, co s nimi udělá, vyhodí je z ústavů? Očkovat se každý 5. měsíc není normální a normální není fakt, že se i po očkování můžete nakazit a přenášet infekci na druhé, proto Švédsko začalo testovat i očkovaný personál v ústavech.

2 0
možnosti

Doporučuju v Respektu článek k očkování v USA, kdy CDC potvrdilo, že v některé oblasti zjistili, že mezi covid - případy jsou ze 74 % ti očkovaní. Veřejnost se tak dověděla, že očkování nebrání nakažení očkovaného ani přenosu infekce na druhé.

0 2
možnosti

J23a19n 14D21o93u63š77e24k

23. 11. 2021 14:56

Přiznám se, četl jsem jen titulek, protože za více mi už nestojíte avšak i po jeho přečtení se musím zeptat. Nestačilo to už? To je nějaký vtip nebo co? Jste blázen?

1 2
možnosti

Právě na ČT24 vystoupila předsedkyně Rady seniorů ČR: jen minimu seniorů by se ještě chtělo očkovat, ale více je těch, kteří se očkovat nechtějí. Co s nimi stát udělá? Bude je nějak postihovat? Jde často o chudé lidi. Tito senioři, kteří se nechtějí očkovat, prý rozhodně nepodléhají žádným dezinformacím, naopak požadují, aby si mohli nechat ověřit své protilátky. Někteří již covid-19 měli, někteří nevědí, ale setkali se s nakaženým a neonemocněli - imunita je individuální záležitost.

0 1
možnosti

Začíná mi připadat, že vám trochu tečou nervy.Ale z toho si nic nedělejte. Zpravidla to bývá tak, že špatný bloger je kritizován. Vy se však snažíte kritiku přebít místo kvality kvantitou. Jenže pokud nezvednete kvalitu, bude přibývat kritiky.

To máte jako s očkovanými na JIP. Čím více je lidí naočkováno, tím větší počty očkovaných budou logicky i na JIP. A bohužel to tak bude do té doby, než vakcína bude extrémně kvalitní. Zatím bohužel působí jen na to, aby působila co možná nejmenší škody při onemocnění Covidem 19.

A pokud vy píšete, že by se nemělo testovat a tím pádem bude toho Covidu méně, tak já píši, že byste neměla psát a tím pádem by ubylo na blogu špatných článků.

Jsem také špatný bloger, skoro stejně tak špatný, jako vy. Ale nezatěžuji čtenáře dvakrát denně. Tudíž té kritiky je výrazně méně.

7 2
možnosti

Panu Kleinwächterovi: to je docela možné, že dopadneme jako ty země, kde je nejvyšší proočkovanost, např. senioři takřka na 100 %, ovšem pak mají na JIP jen ty plně či částečně očkované, neočkovaní tam s covidem nejsou. Nicméně statistiky Izraele ukázaly: z 60 % měli na JIP ty plně očkované, pak ty částečně očkované, pak ty neočkované, ale nejmíň bylo těch, kteří prodělali covid a neočkovali se.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS