Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Kdyby to nebylo tak smutný, navrhla bych pokus - např. týden života na určitém místě jen pro očkované, a pak je otestovat. Ale tyhle pokusy se myslím už zkoušely ve světě - a radši se o tom mlčí" citace z diskuze pod článkem pana Závorky, s názvem "Co si ještě lidé nechají líbit od dosluhující vlády?"

Autorka příspěvku: "novinářka" Bošková.

Tohle jste ochotná napsat? Vážně se za sebe nestydíte? Nejsem příznivcem cenzury, ale vy už to začínáte vážně přehánět.

0 0
možnosti

"Současně se zvyšujícími se počty nakažených roste také počet odhalených reinfekcí neboli počet lidí, kteří se covidem nakazili podruhé. Z celkových 3638 čtvrtečních přírůstků se ve stech případech jednalo o opakovanou nákazu. To je nejvíce od začátku roku."

Jsem si tak říkal, zda i v dobách rychlého nárůstu počtu nakažených, přijdete se svou snůškou zkreslených údajů a fabulací. A ejhle. Ono opravdu ano. Vy musíte mít hroší kůži. Jen co je pravda.

Mimochodem. Tušíte alespoň, proč se začínají zvyšovat počty nakažených očkovaných? Protože právě naočkovaní, tvoři z velké části právě skupina, nejvíce ohrožených. Ale to vy jako fakt, nikdy nepřijmete. Prostě jen dokola plácáte hlouposti.

0 0
možnosti

Stát radí občanům, aby neotevírali dům neznámým jedincům, z nichž se může vyklubat podvodník či násilník, vč. podomního prodeje elektřiny - podvodník klidně přijde dobře oblečený a bude mít falešnou průkazku apod. Avšak MZ ČR dostalo nápad, že těmto občanům trávícím svůj čas víc doma přihraje do domu mobilní očkovací tým - rovnou to označili za "podomní očkování". Já bych radši neotvírala, člověk nikdy neví, a hlavně - kdo chtěl, našel cestu k nejbližšímu svému lékaři.

0 0
možnosti

Nově se formující vláda slibuje, že uzdravení z covid-19 dostanou imunitu na 12 měsíců, jak je tomu v Dánsku a Norsku. Dr. Smejkalovi z MeSES se to nelíbí s tím, že kdo měl bezpříznakový covid-19, prý nemá tak dlouho protilátky. Nechť se tedy lidem umožní stejný druh testu na protilátky, jaký mají Rakousko a Německo - protilátky se zpravidla ukážou i po roce, bez ohledu na průběh covidu. Ale jak říkají západ. výzkumníci: u většiny z těch, u nichž nebyly protilátky detekovatelné (jednodušším) testem, i tak funguje buněčná imunita, toto trochu složitější, delší vyšetření by si občané asi rádi zaplatili. Buněčnou imunitu nelze nijak ošidit - buď je, nebo není.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS