Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vsem kritikum doporucuji,pokud je tema zajima, hledat a uvazovat nad informacemi na netu i v TV. Pokud oponentira,tak zdatna. Zde je jen preklad dle uvazeni autorky,lze overit. Nemeli bychom spis premyslet nez se hadat nad tm,co je v jednom clanku zde? Zdroju je dost. Plati i pro pani RK.

1 0
možnosti
Foto

9,3 mil.celkem obyvatel. Z toho 6,2 mil prvni davka,tj. 67%. Deti do 14 let 27%. Zbyva tedy 6% neockovanych dospelych nad 14 let (neuvazuji ted rozdil 12 az 14 let, neni zasadni).

9,3 mil. celkem obyvatel. Z toho 5,7 mil.druha davka.,tj.61% plne ockovanych. Deti do 14 let 27%. Zbyva tedy 12% ve vekove kategorii 14+,kteri nejsou ockovani anebo maji jen prvni davku.

Nikde udaje o tom,kolik lidi uz ma po prodelani covidu protilatky. Ti jsou tez chraneni. To znamena,ze ockovani NEFUNGUJE, pokud jsou cisla hospitalizovanych vysoka. Pokud jsou cisla VYSSI,nez ve statech s nizsi proockovanosti,neco je zasadne spatne.

I Izraelsky premier varoval,ze ockovani nefunguje a je potreba treti davka. Co to znamena? Ze bychom se meli ockovat kazdeho pul roku treti,ctvrtou,desatou vakcinou. Pricemz mladi nepotrebuji a nezadouci ucinky jsou???

Ze Izraelci nejsou opatrni? Jsou neopatrni vice nez v jinych statech? Co to znamena neopatrni?

1 0
možnosti

Promluvila generální hygienička Zeměkoule.:-)

1 0
možnosti

Tento koronavirus se nyní jeví jako jedna z těžších chřipek, resp. respiračních onemocnění; bohužel se napříč západ. civilizací ukázaly rezervy ve správné péči o nejzranitelnější, v sociál. či ošetřovatelských zařízeních, k tomu novináři přidali "senzační" záběry na přetížené nemocnice, aniž by včas investigativně upozornili na možnost přesunout část pacientů o pár kilometrů dál do nenaplněné nemocnice, dále docházelo k chybám (těžší případy se nechaly v sociál. ústavu, do nemocnic brali mladé zdatné, jimž covid-19 moc neškodil). A farma-firmy zavětřily příležitost. Bohužel se taky ukázalo selhávání politiků v různých západ. zemích: očkování, když už ho unáhleně spustili při nedokončeném výzkumu (část západ. odborníků před tím varovala), měli skutečně ponechat na dobrovol. rozhodnutí občanů, nikoli se proměnit v totalitní režim s nepřiměřeným omezováním práv většiny občanů. Pozdě bycha honit, momentálně nežijeme v Evropě, jež si zakládá na demokratickém a právním státu.

0 0
možnosti
Foto

Lidé nakonec stejně pochopí, že tohle byla vylhaná epidemie a kouzlení s čísly, aby se státní penězovody otočily tím správným směrem. Několik pokusů již bylo, ale nějak se to soudruhům z celého světa nepovedlo. Až nyní dokázali přesvědčit hodně lidí a rozjet to ve velkém.

1 1
možnosti
Foto

Ano Izraelci protestují. A přestali být obezřetni. Výsledek? Do Izraele se nedostanete, čísla jsou děsivá

2 0
možnosti

Nebylo by jednodušší psát, kde neprotestují? Protože podle našich pravdomluvných médií neprotestují skoro nikde. A ti, kdo tvrdí opak jsou dezinformatoři.

2 2
možnosti

Milá Radko, já vám taky neříkám, o čem máte psát svůj blog, máme snad rovná práva jako blogeři a snad i svobodu volit svá témata.

4 1
možnosti

Ale neměla byste podávat nesmyslné informace, jak se stalo v jedné diskusi pod vaším článkem, kde jste uvedla 2% úmrtí po očkování.Rv

2 0
možnosti
Foto

Jestli je to jako v případě Vaší Itálie, kdy za plotem viděno v natočené reportáži řvalo několik jedinců s IQ měňavky - je to rozhodně hodno následovat. A ne... ČT dala do reportáže velmi vyváženě názor lidí z firem, kteří optření chápou a pak si udělala schůzku s odpíračkou vakcíny...inteligentnějšíevidentně, než ti, o kterých jste vy tady udělala dojem národního vzdoru chytrých.

Nicméně já Vám říkám, škoda Vás pro svět, kde existuje informovanost dokonalá nebo na 99procent...Takže škoda pro Německo, Izrael, Rakousko...Itálii

Pokud máte co sdělovat pro přesnost všech, napřimte svoji novinařinu namířenou proti zamlčování do Ruska...

Sama u mne v diskuzi hovoříte o netransparentnosti. Takže tím říkáte, že Rusko mlží. A takže Rusko, které na začátku epidemie sbíralo lékaře s pravdou o číslech covidúmrtí na rtech pod okny nemocnic tedy bude mít tendenci své denní číslo mrtvých 1000 zveličovat? Anebo se paní Boškové ta třicetiprocentní naočkovanost svobodomyslných v Rusku náhle nehodí? Není to tedy dost možná spíš mnohem větší číslo těch, co v Rusku umírají, protože právě nejsou očkovaní?

Neměla by se investigativní duše reportérova přesunovat spíš tedy do těchto oblastí? jenže jenže...

Paní Bošková...

2 0
možnosti

O Rusku píší dostatečně odborníci na tuto zemi, např. novinářka Procházková.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS