Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K p. Kleinwächterovi: Za více než 1,5 roku pandemie, která nyní v Evropě již pandemií není, jde jen o lokální dozvuky infekce, se především obrovské množství lidí nakazilo, většina z nich získala přirozenou imunitu, část se pak nechala letos očkovat. Pročetla jsem tolik výzk. studií z celého světa, že jsem si dnes jista: ti uzdravení se očkovat nemusí, ledaže by si nechali ověřit, zda jim funguje buněč. imunita (např. v USA se odhadlo, že asi 3 % občanů mají více poškozenou imunitu). Imunita uzdravených je mnohokrát doložena (v mých článcích jsou uvedeny přesné zdroje informací), nyní jde v zásadě o více než 1,5 roku, u očkování se mohlo zkoumat jen 8 měsíců - a mnohým ochrana "vyvanula".

0 0
možnosti

Lživých informací se bohužel někdy dopouští MZ ČR. Podle americ. médií se v USA nyní soudí mnoho občanů i organizací: proti povinnému očkování i proti povinnému testování, když se nechtějí očkovat. Např. několik policejních organizací v Chicagu se nyní soudí (Chicago Tribune), Nejvyšší soud v Texasu (guvernér se nechce podřídit Bidenově administrativě ohledně povinného očkování) pozastavil očkování ve škole těsně předtím, než mělo začít (Texas Tribune), spory ale jsou zdlouhavé, pokračují. Bidenovi v průzkumech ubývají nezávislí podporovatelé, a dokonce ho prý negativně vnímají i někteří demokraté (patrně hlavně kvůli Afghánistánu a migraci, zmíněno je i ne/zvládání covidu).

0 0
možnosti

To je ovšem, vážená paní "novinářko" váš pohled na věc, který nemáte vůbec ničím doložen. Bavíte se jen ve vašich domněnkách, zkreslených informacích, které si přes translator vytáhnete ze zdrojů, které ani nejste schopna doložit.

Ani já si zde nehodlám hrát na znalce. Problematice lékařství pravděpodobně rozumím méně, než vy. A nijak se tím netajím. Ba dokonce nemám problém si to přiznat.

Jednu věc ovšem vidím a nikdo mi jí nedokáže vymluvit. Tou jsou oproti loňskému roku výrazně nižší počty nakažených, hospitalizovaných a mrtvých, v důsledku Covid 19. Z tohoto údaje je mi jasné, že vakcína funguje. I vy sama to vašimi pokroucenými statistikami, často na vzorku 100 až 1000 zkoumaných, potvrzujete.

Jsem opravdu dalek toho, vás zde urážet. Respektuji váš názor na věc a kupodivu, za tu vaši svobodu, psát podobné věci, jsem ochoten bojovat. Ale když už zmiňujete statistiky a články, tak vás důrazně žádám, abyste na ně přidala odkaz. Sám bych se rád podíval a pokud máte pravdu, třeba bych i změnil názor. Ale takhle to odmítám.

Pište si své názory, ale pokud nejste schopna tyto názory doložit odkazem, pak nezmiňujte žádné, renomované organizace ani lékaře. Ono totiž, pokud to někdo zkusí dohledat a nenajde to, přestává vám naprosto věřit. Tak jako já.

Mějte hezký a příjemný večer.

1 0
možnosti

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rim-italie-protest-utok.A211017_080701_zahranicni_indr

Jak se vám líbí to, že i slušná část občanů se takto musí postavit proti lžím? Už chápete důvod, proč se kdosi ozval, že lživé zprávy musí být omezovány?

1 0
možnosti

Abcnews.go.com upřesňuje demonstrace v Itálii, např. v Římě šlo o pokojné protesty, kdy lidé dávali policistům květiny: Jde o naši ústavu! Stát diskriminuje zaměstnance i tak, že by za porušení povinného covid-pasu v práci platili vyšší pokutu než zaměstnavatel (kdyby on sám porušil pravidla). 81 % populace od 12 let je prý plně očkováno (to by Skandinávie aj. už dávno zrušily všechna opatření). Povinně se musejí očkovat jen zdravotníci, zatímco např. učitelům stačí covid-pas. Ve Francii se covid-pas nevyžadoval od všech zaměstnanců, zatímco v Itálii ano, ovšem i v této oblasti se poukazuje na to, že např. kadeřnice má mít covid-pas, ale zákazník nikoliv. Brazilský parlament šetří podezření na korupci kolem vakcín.

0 0
možnosti

Msn.com (green pass): už v pátek protestovali italští zaměstnanci proti covid-pasu na pracovištích: žádný pas, žádná diskriminace. Je tu k dispozici video - demonstranti v Terstu. Ale přes víkend se očekávaly další akce, např. v Římě: policie byla už v pátek v pohotovosti, byly dokonce zavřeny školy, ambasády varovaly, že může dojít k násilí.

0 0
možnosti

Leparisien.fr potvrzuje, že ve Francii je úbytek infekce i hospitalizací, v sobotu demonstrovalo 40 000 občanů proti covid-pasu, o jehož prodloužení do července 2022 bude jednat parlament. Včera se demonstrovalo proti covid-pasu a proti očkování i v izraelském Tel Avivu (Leparisien.fr/societe/sante/covid-19). Ve Francii se ozývá skepse mezi odborníky ohledně "účinnosti" covid-pasu, právě se objevily dva případy nákazy na festivalu v Toulouse, kvůli čemuž úřady vyzývají 1300 účastníků, aby se otestovali - ale zpravidla jde o lidi, kteří nemají žádné zdravot. problémy a často nejsou ani infekční vůči druhým.

0 0
možnosti

Doporučuji nový článek dr. Hnízdila na blogu Aktualne.cz - jak Č. lékařská komora a MZ ČR nedodržují právní stanoviska právníků těchto dvou institucí, pokud jde o fakt, že očkování je dobrovolné, oficiální instituce různých zemí, vč. českého SÚKLu uvádějí nežádoucí účinky atd. Chování prezidenta LK a ministra jde proti principům právního státu i vědeckých poznatků. Ostatně i při plošném očkování stále ještě probíhají výzkumné studie k vakcínám co do jejich účinnosti a bezpečnosti - tento výzkum potrvá nejméně do r. 2022 (EMA).

0 0
možnosti

Hnízdil. Není to ten, co řekl mimo jiné toto?

„Štítná žláza se jmenuje štítná, protože je to emoční štít,“ zaznívá z úst lékaře následováno povídáním o tom, kterak jsou problémy štítné žlázy podstatně častější u žen. Muži si svoje emoce totiž vybijí na fotbale nebo v hospodě. Pánové s problematickou štítnou žlázou, s nimiž se pan doktor v minulosti potkal, mají v sobě snad bez výjimky určité ženské rysy.

A toho nám sem dáváte za příklad? Nepřipadáte si poněkud trapně?

0 0
možnosti

Kdyz uz pani Boskova diky sve neznalosti nemciny vsechno pomota, tak snad tady porozumi. Staci najet cursorem na oblast a obevi se ji tam prislusna incidence.

https://www.sueddeutsche.de/thema/Coronavirus

0 0
možnosti

Uvádím data Institutu R. Kocha - průměrná incidence za 7 dní pro celý stát s rozdíly v regionech a okresech, např. jen 27 případů, kde zrušili užívání covid-pasu aj.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS