Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen doufám, že už ten ministerský ansámbl nestihne natropit další škody, už prý zase zvažují další formy nucení k očkování, aniž by měli přehled, kolik Čechů má docela normálně fungující imunitu - ať po uzdravení nebo po očkování. U některých jedinců se tak mohou dopouštět non lege artis výkonu očkování, jež nemůže zlepšit imunitu, ale jen způsobit vedlejší účinky. Jak nedávno skandovali protestující Švýcaři: Nepotřebujeme očkování, máme (fungující) imunitní systém. Zrovna jsem si přečetla plán vlády UK pro podzim a zimu: jednotlivci mají osobní odpovědnost, že budou chránit sebe a druhé, pokud možno už bez státních restrikcí. Naopak v USA je pohroma: tam různí jedinci dávají přednost ztrátě zaměstnání, než by se očkovali (zdravotníci, učitelé, IT pracovníci - např. zástupce těchto zaměstnanců uvádí, že se vůbec při práci nestýká s lidmi, pracuje pro firmu doma, ale kvůli očkování ztratí práci i zdravot. pojištění placené firmou). Takže si můžeme vybrat mezi lidskostí a nelidskostí.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za informaceR^

1 0
možnosti

Jako obvykle pane Boskova. Jedna nepravda vedle druhe a pak jeste jedna polopravda.

Piste prosim o stavu v Ceske republice a ne o zemi kde se mluvi a pise jazykem pro vas nesrozumitelmym.

3 1
možnosti

Ale pane Vokoune, mám němčinu čím dál tím více ráda. Kdo umí např. anglicky, může si tu němčinu ověřit po mně překladem přes počítač. Dřív, v jiných staletích, se Češi vydávali do světa na zkušenou, nyní je covid-19 zčásti izoloval, takže nezaškodí aspoň takto na dálku ukázat, jak žijí jinde, z toho si lze vzít lepší řešení pro nás, na ta horší radši zapomenout. Pokud skandináv. země bez testování bezpříznakových měly lepší výsledky než my, pak uvažme, zda nemáme peníze pojištěnců užít radši na podstatnější věci, než je např. testování školáků (pokud by se rodiče a učitelé nemohli shodnout, lze to řešit dobrovol. testováním těch, kteří jsou pro testy).

0 0
možnosti

Poučení ze Saska či jiné spolk. země: rozhodovat podle počtu hospitalizovaných ve vážnějším stavu, dále v okresech pod 35 infikovaných na 100 000 obyv. zrušit covid-pas apod. - je třeba řešit dozvuky covidu lokálně, nikoli dusit občany bez rozdílu situace v okresech. Sasko bere jako varování, když je na JIP s covidem 180 pacientů (my jich tam máme asi 70 a jsme o polovinu větší stát).

0 0
možnosti

Co je to odle vas pani Boskova ten covid-pas prosim? V cele BRD plati jen 3 G, nebo aspon 2 G.

0 0
možnosti

Na tohle se da fakt rict jen jedno. Sednete do auta, nebo na vlak a udelte si vejlet do Nemecka. Az se vratite domu tak napiste blog co jste zazila. Protoze jinak se clovek pri tom co pisete musi hodne smat. Ja chapu, ze cerpate info z overenych zdroju, ale osobni zkusenost vam odhali realitu. To jak to ve skutecnosti probiha a Vas popis se hodne lisi.

2 0
možnosti
Foto

I48v58o 76C44i13l81i42c18h

13. 10. 2021 11:39

Asi taky dost záleží na tom, kam do toho Německa pojedete. Je dost velký rozdíl, zda navštívíte Bavorsko anebo Sasko...

0 0
možnosti

Až ti velcí odborníci zjistí, že existují i jiné viry (máme jich v sobě stovky), které se taky přenášejí mezi lidmi a s kterými se taky umírá, to bude teprve frmol...

1 0
možnosti
Foto

Pokud "V Německu jsou na JIP s covid-19 z 10 procent plně očkovaní", tak to při 65,3% proočkovanosti německé společnosti znamená, že vakcíny snižují riziko umístění na JIP přibližně 17x.

2 0
možnosti

Tak jednoduché počty to patrně nebudou. Do plně očkovaných infikovaných se počítají jen ti s příznaky (aspoň americ. CDC a rakouský úřad AGES to tvrdí), takže vám mnoho jedinců vypadne ze statistik. Ale asi moc nemá pravdu dr. Chlíbek a spol., když tvrdí, že očkování výrazně brání závažnému průběhu covid-19: i USA přiznávají, že v nemocnicích je kolem 10 % plně očkovaných, k nim by se ale měli připočíst i ti s komplikacemi po očkování (bez covidu). Čímž nechci snižovat šanci očkování, jen mě provokují polopravdy a vytáčky.

0 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS