Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moravskoslezský kraj tak jako první začíná během podzimu vykazovat známky, že se epidemiologická situace začíná znovu vymykat z rukou. „Z toho, co zaznělo na jednáních, je to úplně jasné. Je to přímý důkaz toho, že v regionu není dostatek lidí naočkovaných,“ říká Daniel Köppl, mluvčí Ministerstva zdravotnictví.

0 0
možnosti
Foto

Je třeba zvýšit přirozenou imunitu. Zdravý životní styl, spokojené mezilidské vztahy. No a kdo se hodně bojí, může nosit respirátor č.3 a nebo si nařídit dobrovolnou karanténu.

0 0
možnosti

Ke švýcarským Přátelům ústavy, kteří chtějí dosáhnout zrušení příliš širokých pravomocí vlády, se připojili i někteří učitelé a rodiče, kteří nejsou spokojeni s některými opatřeními ve školách, např. s rouškami. Už uplatnili podání u soudu.

0 0
možnosti

Dnes na Twitteru, nějaký pohřebník z Holandska zaznamenal zvýšený počet mrtvých, kteří mají na břichu mramorovanou kůži, mělo by to být něco, že museli mít mikrotrombozy. Nikdy předtím to v takovém množství nezaznamenal. Dokonce tam byla fotka. Někteří z diskutujících se domnívají, že to je následek vakcinace.

0 0
možnosti

I94v90a91n35a 16L65a62n98c29e

12. 10. 2021 12:52

Minulý týden přišla kolegyně do práce a byla celá vyděšená: ihned končí s prací, půjde předčasně do důchodu, protože stále hrozí nebezpečí covidu a to i očkovaným. Sama má dvě očkování a těšila se, až bude třetí injekce k mání. Nyní se přesvědčila, že ani očkovaní nemají vyhráno. Že zemřela její maminky sestry nějaká příbuzná. Bylo jí čtyřicet a měla dvě dávky očkování...;-(;-(;-(

0 0
možnosti

Ze všeho nejvíc škodí strašení lidí. To máte stejné u všech nemocí. Opatrnost je vhodná ve vztahu ke všem možným nemocem, ale je třeba normálně, pokud možno zdravě žít beze strachu. I o tom západ. odborníci na Corona-ausschuss.de mluví (možná to tam je i v angličtině): jsou horší věci než covid-19, teď v některých zemích nejvíc škodí lidem politici, kteří se přes média pokouší vymýt občanům mozky, nedávat jim objektiv. informace - pak se lidi snadněji ovládají. Odborníci ale trvají na tom, že demokracie se udržuje dialogem, nikoli jeho popíráním. Jedině diskusí se vyjasní, kteří odborníci mají lepší řešení na dozvuky covid-19. Taky připomínají politikům, že stále jde o experimentál. vakcíny, takže se nelze tvářit, že jde o standardní vakcíny.

0 0
možnosti

Nadace Corona-ausschuss.de: zde se lze rovněž seznámit s názory právníků a lékařů. Někteří pochybují o pravdivosti statistik případů covid-19 (a dalších souvislostí), analyzovali oficiál. data SRN, Rakouska a Švýcarska. Přes video se lze seznámit s lékařem a členem tohoto corona-výboru, internistou a pneumologem W. Wodargem, který informuje o vedl. účincích vakcín s odvoláním např. na dokument lékaře o 20 pacientech, u nichž stanovil ochrnutí po očkování.

0 0
možnosti

Aha, opet vam to ten vas prekladac ponekud pochroumal.

https://corona-ausschuss.de/

0 0
možnosti

Doplňuji jeden avizovaný bod: Zeitpunkt představil odbornici, na kterou se obrací mnoho neočkovaných, kteří se cítí vyděleni ze společnosti, a tak pro ně vymyslela kurz Mentální trénink - aby se patrně lépe obrnili proti někdy nevlídnému okolí.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS