Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poraďte mi jako znalec medicíny. Dnes jsem četla: nasadit kyslík nemocnému má smysl, když jsou poškozené plicní buňky. Nemá smysl, když jsou poškozené červené krvinky, které tím pádem ten kyslík netransportuji dál. Když takovému nasadíte kyslík, prakticky mu jeho stav ještě zhoršite, protože ten kyslík poškodí i plicní buňky.

0 0
možnosti
Foto

Zeptejte se svého lékaře, pane Siemko.

0 0
možnosti

Rakousko aspoň uznává potvrzení o neutralizujících protilátkách, tedy test na protilátky (zatím to bylo na dobu 3 měsíce), aniž by člověk musel dokládat prodělání covid-19 PCR testem, protože přítomnost protilátek je dostačující důkaz o uzdravení: Coronavirus.wien.gv.at/gruener-pass.

0 0
možnosti

Rakouští právníci podali už třetí ústavní stížnost na diskriminaci neočkovaných (http://www.covid-beschwerde.at). Např. Vídeň zavedla noč. podniky a akce od 500 osob jen pro očkované a uzdravené, podle advokátů, k nimž se přihlásily tisíce občanů, jde o protiústavní nerovnost mezi občany, rovněž o poškozování svobod. podnikání. Jsou i pokusy zavést neočkovaným FFP2, zatímco jiným obyč. roušku. Advokáti: nemá to vědec. základ, i očkovaný se může nakazit.

0 0
možnosti
Foto

Již více jak padesát let toužím zažívat to peklo v Německu.

4 0
možnosti

To vam to pani novinerko ten vas prekladac mirne receno opet hodne zkreslil. Piste radeji o tuzemskych udalostech, tam snad zadny prekladac potrebovat nebudete.

2 0
možnosti

Když je v Německu peklo, co je potom v Rusku a v Číně?

0 0
možnosti

Samozřejmě, v Rusku a Číně jste zcela vydán na pospas zvůli mocných, tam se zpravidla ani neodvážíte obrátit se na soud, bylo by to asi ještě horší, nebo už to nestihnete - zmizíte. Mám ale za zlé těm západ. zemím, které si do pandemie zakládaly na svém právním státu, že se část z nich dosti poničila, prostě platí - v krizi poznáš přítele či charakter člověka.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS