Diskuse

A co Češi?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Protestuje se mj. i ve Švýcarsku (a to mají hodně lepší podmínky než my). Web MZ ČR nedává jasné informace, např. koncerty a divadla do 2000 osob a 75 % kapacity a s hygienic. pravidly bez upřesnění. Bez covid-pasu do 10 lidí zámek, muzeum, výstava z 26.6., není vůbec jasné, co kde přesně platí. Bez covid-pasu shromažďování lidí venku do 10 osob! Ale v zásadě vše začíná covid-pasem, jen někdy se uvede, že bez potvrzení do 10 osob - to se tedy Češi moc nikam nedostanou, pokud se nechtějí podrobovat nevědec. nesmyslům, hlavně chybějí alternativy, např. s rouškou bez covid-pasu, jenže oni dobře vědí, že tu roušku by měli nosit hlavně očkovaní, u nichž se ukazuje nízká účinnost vakcín, všimněme si, že nezveřejňují, v jakém čase se člověk nakazil po očkování - v zahraničí uvádějí např. po více než 28 dnech po druhé dávce apod.

1 0
možnosti
Foto

„Neočkovaní i očkovaní mohou přenášet vir a představují hrozbu pro ochranu veřejného zdraví,“ říká v rozsudku český Nejvyšší správní soud. Poslední významné rozhodnutí Nejvyššího správního soudu je z 30. června 2021, kdy rozhodl, že není žádný legitimní důvod, proč by mělo být zacházeno odlišně s osobami, které mají potvrzené protilátky oproti těm, kteří mají potvrzení, že prodělali covid. A zrušil část mimořádného opatření, které upravovalo podmínky přístupu k některým službám a veřejným akcím – test, očkování, prodělání covidu..

1 1
možnosti

myslím, že Češi to mají na háku. Demonstrace to pro Francouze a Američany.

0 0
možnosti

Jsem pro právně čisté postupy, pro spořádané, ukázněné demonstrace, pro návrhy soudních žalob, ev. bytové divadlo a la herečka V. Chramostová - bez covid-pasu. Je tristní, že jedině Okamura pochopil šílenství s covid-pasem, škoda, že inklinuje k Rusku a Číně.

0 0
možnosti

Cnet.com: v USA se diskutuje o užitečnosti testů na protilátky proti covid-19. Např. vláda UK nakoupila 3,5 miliónu těchto testů (je třeba ale ohlídat jejich kvalitu), pak by stačilo jen to, zda výsledek je pozitivní (člověk je imunní). Není to nic nového, protilátky se už dávno testují např. ve vztahu k hepatitis B nebo spalničkám (zda již člověk nemoc prodělal, je imunní, nemusí se očkovat, např. u zdravotníků). Německý Institut R. Kocha se dohodl s vládou a berlín. Institutem pro virologii na masivním testování protilátek v populaci v různých regionech, počítá se s účastí sta tisíc dobrovolníků.

0 0
možnosti

Slovenští poslanci včera trénovali, jak budou chodit kanály. Včera totiž parlament raději opustili podzemními tunely, aby se nemuseli setkat s demonstranty.

2 0
možnosti
Foto

Lid zastupoval nacek Kotleba a jeho urvana banda...takové lidi berete vážně?

0 0
možnosti
Foto

A co Češi?

Jdeme na pivo!

2 0
možnosti
Foto

Nějak jste zapomněla na Slovensko, kdy se proticovidiví bojovníci pod velením nácka Kotleby dobývali do Parlamentu. Co na to Češi? Příznivci Volného už také vyřvávali, můžete se k nim svobodně přidat....je to reprezentativní skupina demonstrantů pod těmí správnými vůdci.;-D Francie? Opravdu stačí napsat žluté vesty....

0 0
možnosti
Foto

Volný je jeden z mála politiků, kteří ještě stále nerezignovali a hájí základní principy svobody. Něco jako Trump.

0 0
možnosti

Panu Mudrovi: pokud stát zasahuje tvrdými opatřeními do života občanů, pak se o to musíme zajímat, jistě tu nechceme novou totalitu? Lidé se přes rok kvůli pandemii uskrovňovali, měli méně peněz, báli se o své blízké, nemohli do kina, na sport, a nyní jim to vláda opět upírá v podobě covid-pasu, aniž by tomu odpovídala stávající epidemiol. situace, kdy neroste počet hospitalizací ani úmrtí, a je tomu tak v celé západ. civilizaci, nyní varianty viru neškodí, občané by měli mít právo si vydechnout a mít možnost řešit záležitosti svého života bez neustálého testování, při němž - když nemáte příznaky - více hrozí chybný výsledek.

2 0
možnosti

MZ ČR: v nemocnicích jen 40 pacientů s covid-19, z toho jen 5 pacientů na JIP, 0 úmrtí. Více nových případů je jen v Plzni, ve zbytku ČR jde jen o jednotky a často v podstatě nulový přírůstek infekce. V takové situaci stát nemá právo omezovat základ. svobody občanů.

1 0
možnosti
Foto

Stejná situace tady byla před rokem. Klídek a pohoda. Jak to dopadlo? Vy už jste zapomněla? Já ne.....

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS