Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Panu Kindlovi: až na to, že imunita po uzdravení z covidu je ověřena již v délce více než 12 měsíců jako spolehlivá, zatímco západ. odborníci jsou více ostražitější k očkovaným, nakolik a jak dlouho u nich imunita vydrží. Většina z uzdravených se podle západ. odborníků nenakazí, takže nejsou infekční. S výjimkou osob s poškozenou imunitou.

0 0
možnosti
Foto

Neočkovaní i očkovaní mohou přenášet vir a představují hrozbu pro ochranu veřejného zdraví,“ říká v rozsudku Nejvyšší český správní soud, který dal za pravdu odborníkům lékařům. Stejně tak mohou dostat covid.,

0 0
možnosti

Čeští vakcinologové mají problém mj. s tím, že ta dětská obrna, resp. různé nové formy polioviru dále přežívají, mohou být i v Evropě, nicméně ve většině případů by se na infekci ani nepřišlo, je většinou bezpříznaková (např. se dnes prý šíří víc přes kontamin. vodu a potravu než kapénkami). Pokud by se u nás ojediněle vyskytl případ, kdy dojde k ataku centrál. nerv. systému, pak případ patrně zahrnou do jiné škatulky ve statistice (nemoc nerv. systému apod.), nechtělo by se jim přiznat "prohru".

0 0
možnosti

Nejvíc mě nadzvedlo, že VZP přesvědčuje občany argumentem, že Československo bylo první zemí, která eradikovala dětskou obrnu, aniž by pochybovala o tvrzeních totalit. státu (stejně tak dnes postupuje Čína, která si nenechala během pandemie nakouknout do svých čísel nikoho nezávislejšího, jsou to "data" stranického sekretariátu. Taky jsem přemýšlela, zda si VZP zkontrolovala, kdo už umřel, anebo zda pro jistotu zaslala dopis i novorozencům.

0 0
možnosti
Foto

VZP - největší pojišťovna přes zdraví v ČR (s generálním ředitelem se základním platem 250 tisíc Kč měsíčně) nedokáže organizačně rozlišit, kdo již byl očkován či nikoliv a proto klidně posílá dopisy všem pojištěncům, v počtu cca 6 milionů osob, mezi které možná patří i osoby mezitím zemřelé. 8-o

1 0
možnosti
Foto

Nejlepší na tom je, že VZP to zasílá i těm, co už se nechali opíchat.

Protože pořádek musí být.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS