Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dr. Prymula se právě v ČT překonal: uznal, že imunita po covid-19 zřejmě trvá nejméně 9 - 12 měsíců. Ale v testování bezpříznakových školáků je možná ve střetu zájmů, přece jen se hodně zajímá o byznys kolem zdravotnictví.

0 0
možnosti

Švýcarsko, Německo či USA si chrání své vysoce specializované laboratoře a pracoviště pro osoby s příznaky nemoci, z nich vybírají reprezentativní vzorky pro určení mutací viru (z toho jde dělat spolehlivé odhady). My plýtváme kapacitami a penězi na ověřování falešně pozitivních výsledků u bezpříznakových (u nich hrozí chybovost více), ale nestaráme se o vyrovnané kvalitní laboratoře pro příznakové či důvodně z nákazy podezřelé jedince v regionech. Kolik máme laboratoří, které by obstály v Curychu nebo Berlíně? Ovšem hrajeme si na vědu a obtěžujeme zdravé lidi. A veřejnoprávní média si neověří základní věci a 24 hodin denně umožňují byznys různým aktérům na úkor zájmů veřejnosti.

0 0
možnosti

Na britského premiéra napsal mnou obdivovaný britský autor Ian McEwan dobrou knihu (myslím že s názvem Šváb), už loni na podzim si na "atmosféru" vč. cenzury stěžovali někteří jejich odborníci. Za Trumpa hrozily podle médií personál. změny při úžasné odborné instituci FDA (nepřiměřený nátlak na urychlené schválení vakcín). V Rakousku se taky někteří odborníci zlobí, že politici méně vnímají, co je či není vědecké. V ČR ministerstvo buď odmítá vzít na vědomí některé zkušenosti západ. zemí, anebo naopak ochotně převezme tu a tam nějaký úlet některých západ. politiků.

0 0
možnosti

Pan Siemko: úžasný vtip, bohužel i smutná realita.

0 0
možnosti

Německý úřad RKI si všiml masivního testování bezpříznakového obyvatelstva na Slovensku (pod různými pohrůžkami, např. netestovaní nesměli do práce!) a hodnotil to negativně: způsob odborně nedostatečně uváženého testování nepřináší poznatky pro mezinárodní hodnocení, prakticky nevyužitelné pro vědce.

0 0
možnosti

Děkuji za článek i odkazy. Poznání o skutečnostech ohledně těžké ale mediálně hrozné nemoci se zdá být zbytečné. I kdyby tu ta nemoc nebyla, budou se dál dělat nesmyslná opatření až po vražedné očkování. Každý kdo očkuje těmito novými látkami může být v budoucnu souzen jako válečný zločinec. Kolik musí zemřít lidí, být vážně zdravotně poškozeno, aby se ta skutečná hrůza stopla?

1 0
možnosti

Povídají si dvě myši: necháš se očkovat proti covidu? Jebe ti? Vždyť ještě nemají dokončené pokusy na lidech.

1 0
možnosti
Foto

I25v98o 39C33i46l91i50c94h

19. 5. 2021 16:06

Doporučuji k přečtení článek na SZ nazvaný "Dědictví po MeSES. Opatření, která nikdo nechtěl a odsála miliardy"

1 0
možnosti

ano, to je skutečná investigativní novinařina, skvělá práce ! ... ale Unás se místo reálné každodenní katastrofy řeší bláboly Janka Stoupy, místo Hamáčkových zločinů s kovidem se zkoumá jeho "nelet" do Moskvy ... hnus a bída

1 0
možnosti

Četla jste ten článek z Anglie, když přiznali že úmyslně vystrašili obyvatelstvo aby přijali zbytečná opatření?

Obecně vzato podobně jednalo více vlád. Včetně té naší.

1 0
možnosti
Foto

Poprosil bych o link na ten článek z Anglie. Díky předem.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS