Diskuse

A zase lžou!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Statistik Komárek je zřejmě dobrý.

0 0
možnosti

Jsem rád, že jste prozřela.... :-)

0 0
možnosti

CDC aj. pravidelně sleduju, průběžně dávají správná doporučení občanům i politikům, politici s tím pak všelijak žonglují. Ale občané si aspoň mohou více ověřit, kde asi tak je pravda. Rakouská politička - lékařka na rakouskou vládu doslova zařvala: ruce pryč od našich dětí! - také má obavy z nedostateč. ověřeného účinku. V Rakousku je ale celkově očkování (mj. i dětí) založeno na dobrovolnosti, takže nyní je část jejich populace pobouřena, že od vládních činitelů vychází určitý tlak na očkování (média to nepřehánějí).

0 0
možnosti

Tak podle posled. zpráv v médiích to skutečně vypadá, že premiér a ministr patrně chtějí v rámci V4 a ev. i dalších postkomunistic. zemí protěžovat očkované první dávkou (kdy mnozí z nich dostanou covid-19). Kvůli takové úvaze nedávno rakouská politička - lékařka ztropila v parlamentu velkou scénu s tím, že po první dávce není vytvořena dostateč. ochrana, a kritizovala nerovné postavení z covidu uzdravených; Rakousko se patrně přizpůsobí Německu a dalším západ. zemím, které zatím chtějí 6měsíční imunitu pro plně očkované a uzdravené. Ostatní občané test (ale liší se požadavky na druh testu, který bude akceptován). Skoro mám chuť nechat si udělat rozbor krve, prokázat svou buněčnou imunitu po covidu přes 12 měsíců, pak bych uznání této dlouhotrvající imunity po uzdravení zkusila vysoudit u soudů. Nebo to může zkusit někdo další místo mne či spolu se mnou, dali bychom toto svědectví - vědecký důkaz aspoň do médií. Těch necenzurovaných.

0 0
možnosti

Když už jste zmínila CDC, dnes jsem četl vyjádření jednoho amerického doktora o vakcínách. Podle něho přínos vakcín je na úrovni Paralenu nebo aspirinu. Nebrání nákaze covidem, nebrání těžkým průběhům nákazy a nechrání ani před úmrtím s covidem. Možná si to můžete přečíst sama na nwoo.org.

Na rozdíl od něho já už jsem radikálnější.

Nechat se očkovat vakcínou, která nemá dokončené klinické testy můžou pouze sebevrazi. A pokud takové vakcíny doporučují ministři, měli by být okamžitě zavření za podíl na masové vraždě.

0 0
možnosti

Panu Kadeřábkovi: je to vějička či vábnička pro obyvatelstvo, aby bylo motivováno k většímu zájmu o očkování, ale neměli by na to doplácet ti již uzdravení či slušní občané s jiným názorem na věc (slušní občané chrání sebe i druhé jinými prostředky, pokud se nechtějí očkovat, resp. mnozí chtějí vyčkat, až se prokáže více účinnost a zda se neobjeví ještě další nepříznivé následky). V zahraničí se dělají opakovaně výzkumy mínění občanů: např. i v Rakousku si část populace chce počkat - až se o vakcínách bude vědět více.

0 0
možnosti

"Všichni mi lhali, všichni mi lhali a ženy ty lhaly mi nejvíce." Pardon, to mě tak napadlo.

1 0
možnosti

Ono by taky mohlo dojít na pana premiéra, a ten by na oplátku - slovně se před médii "zastal" nejvyššího státního zástupce - možná mohl chtít přimhouření oka. Zkrátka čistší jedinci to u nás mají momentálně hodně špatné, zatím je to boj s větrnými mlýny. Doufám, že po volbách na podzim se obnoví zcela nezávislá justice vč. ministra spravedlnosti slušného západ. typu. A čas či vyšší spravedlnost jednou vyřeší i Hrad.

0 0
možnosti

k čemu tedy slouží covidpasy nebo podle ODS Zelené karty, když je známo, že vakcinace nezabrání onemocnění ani přenosu viru?

0 0
možnosti

To je zajimave, ze je to znamo zrejme jenom vam. Ve zdravotnich pojistovnach musi sedet sami blbci kdyz neco takoveho plati.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS