Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rakouská politička - lékařka se v parlamentu právem rozčílila, vláda totiž navrhla, že uzdraveným z covidu uzná 6měsíční imunitu, ale očkovaným již po první dávce (po třech týdnech) uzná rok. To by ovšem šlo zcela mimo vědu, protože trvanlivost imunity z jedné dávky, ale ani dvou dávek očkování není ověřena, zatímco imunita po covidu je ověřena již po 12 měsících. Vládní situace v Rakousku se ale nyní komplikuje: kancléř se "přimotal" k jakési kauze a je podezřelý z nepravdivého tvrzení, šetří se to, hrozí mu prý i soud. A nyní mu jde po krku mj. i opoziční SPÖ.

0 0
možnosti

Paní Pajdové: budeme se muset obrátit na soud, předložit tam množství vědec. studií (rakouská politička poukázala např. na innsbruckou, v ČR existuje brněnská - prokázaná 12měsíční spolehlivá imunita po covidu). Máme vůbec ještě svobodná nezávislá média? Jak to, že 24 hodin referují o očkování, aniž by se stejným dílem věnovala studiím o imunitě po covidu? Přitom ti, co si covid už odkroutili, budou významně napomáhat k oné kolektiv. imunitě, protože u vakcín se stále více ukazuje nižší účinnost, a není to způsobeno mutacemi.

0 0
možnosti

Já k FPÖ nemám důvěru, ale pochopím, pokud jim občané přidají hlasy, protože je moc smutný, když jiné, třeba demokratičtější strany (nebo stejně demokratické, ale koncepčně v něčem lepší) nevidí a neslyší, co část občanů pálí, že je např. uráží, když politici fandí nekriticky farmaceutic. firmám, aniž by nahlas řekli, že tyto vakcíny přinášejí mnohem více závažněj. účinků než ty, které byly v posledních desetiletích více odzkoušeny (některé z nich se taky víc nepovedly, viz očkování proti prasečí chřipce).

0 0
možnosti

Dnes jsem viděl video s tím, co se dělo s dítětem po očkování. Nevím zda bylo pravdivé, ale určitě by odradilo každého rodiče. Třes, záškuby celého těla a jakoby mělo epileptický záchvat.

Kdo nechá své dítě očkovat za těchto podmínek, je vrah.

1 0
možnosti

Se znepokojením sleduji, jak vláda plánuje očkování. Já a syn jsme covid prodělali, průběh pohodový, protilátky máme vysoké i po půl roce. Ale podle oficiálního stanoviska už chráněni nejsme, brzy z nás tedy budou občané druhé kategorie? A soudy si z občanů dělají srandu...

0 0
možnosti

Rakouská politička rovněž odsoudila vládu za to, že dělí občany na dvě kategorie: na očkované a neočkované. Chcete dát covid - pas lidem jen s první dávkou vakcíny, přitom nemají žádnou ochranu před nákazou!, křičela na rakouskou vládu. A ti očkovaní ani nevědí, zda se právě u nich vakcína ujala či neujala.

1 0
možnosti

Doporučuji vyhledat v rakouské Národní radě (parlament) vystoupení lékařky a političky Dagmar Belakowitsch (FPÖ sice není můj čajíček, ale občas vyhmátnou, co lidem vadí): Převážná část Rakušanů nechce vakcíny proti covidu, je málo ověřená jejich účinnost i nežádoucí účinky. Jde o experiment na obyvatelstvu a vláda rozhodně nemá počítat s tím, že by na podzim rodiče vystavili své děti opět experimentální vakcíně. Její silně emočně vypjaté vystoupení provázel potlesk: Nesahejte na naše děti, řekla Kurzovi.

2 0
možnosti

Řekla to velmi pěkně, o víc bylo zarážející, kolik lidí v sále jí nevěnovalo pozornost. Nemají děti? Nebojí se o ně? Nevěděla jsem, že je lékařka. Díky za informaci.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS