Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moravec podává návod jak zlikvidovat zřízení ve státě pokud se nebude líbit té správné skupině sluníčkářů ve společnosti.

Nebylo by to na podání trestního oznámení za šíření poplašné zprávy?

1 0
možnosti
Foto

Nabyl jsem přesvědčení, že ty otázky od studentů jim píšou sami redaktoři. A to jsem viděl jenom asi 5 minut.

1 0
možnosti

Ba ne, všechny vybrané osobnosti pro pořad byly výborné, přesně definovaly to, co se děje u nás i za humny. Bylo to moc aktuální, vč. ukázání nahoty Číny apod.

1 2
možnosti

Byla tam moc pěkná řeč o tom, jak nenápadně a rychle slušný stát může sklouznout do polo-demokracie či už i do ne-demokracie. Spousta slušných lidí u nás by jistě byla ochotna např. vyjít do ulic či stávkovat, kdyby se "něco začalo dít", jenže část populace už je tak otupená (někteří mají pocit, že jsou stvořeni pomalu jen pro nakupování, polehávání u moře, tlachání a popíjení, ale ti existují asi odjakživa), jenže někdy si lidstvo včas nevšimne varovných signálů a pak je na řešení situace pozdě (v lepším případě se připraví na příští volební změny, v horším případě to taky může být na emigraci, pokud se většina nechá něčím koupit). A úplně nejhorší je, když v každém politic. subjektu jsou rezervy, co se týče "dokonalosti" (ta není nikdy, ale má se o ni usilovat).

2 1
možnosti

R^ Dík za doporučení! :-)

1 2
možnosti

Klasicky jednostranný výběr osobností dle Moravce, proto tyto hokus-pokusy nesleduji.

8 1
možnosti

Přesně tak, vydržel jsem to chvíli, byla to škoda času. Byla to opět tradiční ukázka "objektivnosti a nestrannosti" ČT. Rv

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS