Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TL

Souhlas R^R^R^

Již jsem dnes někam psal, netřeba mi diskutovat s kousky ci-dessus, napsala jste to, alespoň shlédnuto mým prizmatem stavu věcí tak, že dodávat nic netřeba.

Snad pouze, pokud zmínka o rusácích zde, bylo by nanejvýše potěšitelné,

kdyby se našel konečně někdo odvážný z kompetentních, vystoupil konečně

z sčsp (svaz čechů strachy posraných) a konečně se zasadil o vyhoštění redundandních rusáků z ruské ambasády i odjinud z čr. A že bych jich bylo...

Také již zmíněno v minulosti jakožto comment jakéhosi weblogu.

1 0
možnosti
VB

Já dost věřím naší BISce. U ministerstva zahranič. věcí jsem se taky dověděla, že některé naše soukromé firmy zvou Rusy - že by byli až tak výhodní pro podnikání, nakupování apod.? Zčásti jistě ano, ale zčásti to vidím černě. Určitě nám nezaškodí přiučit se v různých západ. zákonech, jak lze účinněji kontrolovat či i regulovat možná rizika (omezení vykupování nemovitostí, přísnější měřítka pro podnájmy, obratnější kontrola soukr. firem spojených s třetími zeměmi.

1 0
možnosti
VB

Informace českého ministerstva zahranič. věcí mj. uvádí počet zamítnutých žádostí Rusů o vízum, o možnost pobytu v ČR: důvodem zamítnutí jejich žádosti naším zastupitel. úřadem byly např. padělané doklady, důvodné pochybnosti o pravosti osob. dokladů, cizinec nebyl schopný uvést důvod pobytu v ČR aj. Roční celková návštěvnost turistů u nás se někdy pohybuje např. kolem 8 miliónů osob, Rusové se zpravidla drží na nejvyšších příčkách, jejich počet jako turistů se z r. 2017 na r. 2018 zvýšil o 40 %, o dalších důvodech pobytu jsem již psala. Nechci v žádném případě urazit ty slušné Rusy (např. jsem se i osobně setkala s jejich spisovateli, překladateli apod.), ale p. Kocáb i já jsme se přesvědčili, že "se vrátili" v nových podobách, bohužel někdy v té, na kterou upozorňuje např. BIS s varováním.

2 0
možnosti
JF

Jezismarja, a odkud a kam by se jako vraceli? Jsou tady jako doma od 1945 a možná i dříve (viz. studium KG v Moskvě za první republiky)... jedinna a nejucinnejsu obrana jen o tom vedet a nefantahirovat a strkatvpred tim hlavu do písku - v tom jsme ostatne až po uši a to už hodně dlouho a jedinna cesta ven je se z toho vyhrabsvat pomalu ale jistě, když uz tato cesta byla nastolena i pod značkou fantazie o VH resp. nic jineho svxm zpudobem nezbyva jak balancoval mezi možným a absurdnim a vlastni malovernosti. A vedet co s cim souvisi ... napr. ten novodoby samet po Vaclavavich a odkud vitr vane ... Ale stačí se pobavit s ruskojszycnym taxikarem jak to ze jako Rus jezdí po Praze a jak to ze není Ukrajinec. ;-) Ty lidi prchají z Ruska protože korupce, korupce a zase jen korupce. Prostě v Rusku absolutně ještě nevyzrálo prostředí pro nejaka pravidla ... defacto je to stále divoký západ tedy východ ... a vyznat se v zakladni politicke meteorologii od kud kvítr vane ... ten pohled musí být reálný a pokud zvládneme to mi tady pak má šanci to zvládnout i Rusko ...

0 0
možnosti
JF
VB

Že by můj příspěvek povzbudil k zábavnému dialogu Putinovy agenty? Už aby zase otevřeli hospody, abyste si mohli pokecat tam pěkně mezi svými spřízněnými dušemi.

0 0
možnosti
JF

Jeee s Vama je teda bzunda - proc chodit do hospody když tu mame blogy ;-)

Agent se pozná podle čeho? Červne brýle ??? potutelny úsměv? ;-)))

0 0
možnosti
JF

Trochu neco inspirativniho, pro Radku možná třeba az i konspirativniho ;-) - život má být zabavny neb s homorem jde vse vzdy trochu o neco lip ...

https://youtu.be/Ki6Hl2JGan0

0 0
možnosti
JF

... Ivan to říká nsprosto správně!!!- proběhlo to v klidu a míru ale je jen blbostí si něco nalhavat ... bonus je ze si nebudeme neco nalhavat ani dnes ... případně ne zas az tolik ;')

0 0
možnosti
MB

Já si vytvořil vlastní bonmot situace :

"Den poté", 18.11.1989 zastavuje před mnohou domácností dodávkové auto PPL. Zvoní zvonek a muž vidí, že smýkají jakýsi objemný balík - Nese nápis - "Svoboda a demokracie". Muž se nakloní a volá - "Máňo, co nám to tady vlečou, ty jsi něco objednala ? Co s tím máme, jako dělat" ? ... [>-]

1 0
možnosti
Foto

Maňa: "Nepřebírat. Určitě to nemá ani půlroční záruku. Vrátit adresátovi."

1 0
možnosti
JF

Demokracie a právního státu není nikdy dost!!! A hlavně aby vznikaly Demokratické kluby před volbami a ne po volbáaaach!!! ;-) Právní stát aby probíhal u soudu a ne na ulici či Václaváaaaku!!! ;-)

0 0
možnosti
Foto

pakliže někdo nazve události 17.listopadu masakrem, nedá se mu věřit nos mezi očima

3 0
možnosti
JF

Vždy tam zastřelili Zifcaka!!! Vy to nevíte?! ;-) Ma tam pamětní desku a každý rok mu tam nosím květiny a zapaluji svíčku. Nebo to je jen nejaka konspiracni theorie,ci co? Abych zas nejake nepodlehl. Clovek dneska nevi - píšou o tom všude v novinach,že . Zklamal bych svou milovanou vlast, ehm,že ... ;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS