Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zelená EU s pošahanými eko - kde se vůbec nepřemýšlí o tom , že elekřina není zelená, že se musí někde vyrobit a, také se baterie někde budou jednou likvidovat. Tiskne prachy jako o závod nekryté ničím, hranice nechrání , nevím co nám tohle má přinést ? Nevidím nic co by mě přesvědčilo ! A jsem si celkem jistá, že pokud by se hlasovalo o vystoupení z EU vyšelo by to na odchod z ní ,Proto takové hlasování už nikdo nepřipustí....

0 0
možnosti
Foto

A významu sousloví "střet zájmů" většina majitelů volebního práva v této zemi nerozumí.

1 0
možnosti
Foto

Ursule von der Leyen je především slabá. Dokud nebude EU dost silná, aby prosadila jednotnou ochranu hranice, jednotný dohled nad dotacemi (a jejich zkrácení, protože jejich přínos pro homogenizaci Evropy je nízký). samozřejmě, že to znamená konflikty s lokálními sultány, ale od toho je snad placená!

0 0
možnosti
Foto

Ochrana hranic EU nespočívá ani tak v její síle, na to aby si hlídala vnější hranice je EU silná dost, problém je v tom, že ona nechce a už víc jak pět let kolem toho mele nesmysly, mlží prohlášeními o nutnosti jednotné azylové legislativy a nechává své členy podepisovat "nezávazná" prohlášení, která jsou ale jen jednotlivými kolečky salámu, který až se složí dohromady, závazný bude a bude znamenat totální ztrátu svobod. EU nedělá fakticky nic mimo občasného vypuštění pokusného balónku, který má zjistit, jestli jsou tímto občané už natolik unaveni, že si bez odporu nechají vnutit migranty podle nějakých idiotských eurokvót.

3 0
možnosti

Sic pěkné shrnutí projevu,ale ani jeden bod tohoto shrnutí nám žádný prospěch nepřinese. Je to jen nová RVHP a Evropa by se měla vrátit ke stylu EHS kde se spolupracovalo na hospodářské úrovni a nepletlo se do politiky .

3 0
možnosti

R^R^R^ Dík za relevantní informace! :-)

2 0
možnosti

Tendenční článek je víc jak originál? Od kdy? Takže originál se dá číst na uvedené stránce http://www.ec.europa.eu v češtině. Obrázek si udělejte sami, není důvod aby vám někdo vnucoval ten svůj.

0 0
možnosti

Zajistíme, aby peníze z rozpočtu EU (...) byly chráněny před všemi druhy podvodů,

Zdroj: https://boskova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=757676

To by museli zrušit veškeré dotace a současně mnohé daně.Každý dotační titul je pobídka ke korupci!A to nikdy neudělají.Z čeho by ten stamiliardový podnik žil.

5 0
možnosti

Dotace porušují stabilitu tržního prostředí a svobodných, přirozených vztahů, ale vy všichni vypouštíte možnost obnovy morálky jako podmínky kapitalistického podnikání. Vy všichni věšinou trváte na dodržování lumpáren, na které jsme si zvykli v komunistické éře! :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS