Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co si myslíte, že se tomu ženšenu stane, když ho ozáří? Nic.

Mimochodem, ozářené máte veškeré koření, nejspíš taky čaje, částečně obilí a brambory. Asi těžko byste chtěla mít nějakou tropickou chutnou bakterii ve svém jídle pokaždé, když tam nasypete nějaké koření.

Já mít na výběr dva druhy - jeden ozářený a jeden ne - tak si vyberu vždy ten ozářený. Klíčové slovo je tu dezinfekce. Naprosto neškodná a účinná.

7 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Možná by paní Bošková raději konzumovala chemický koktejl různých kancerogenů....

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS