Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Oni jsou všichni hrozně pravicoví dokud se to nedotkne jich.....

1 0
možnosti

Považuji se za průměrného důchodce (co do výše příjmu), který nemá žádná zadní vrátka - majetek, přilepšení od dětí atd. Za mnohonásobně horší než těch "150" považuji, že Vám v Praze nechtějí udělat zubní totál. A to jsem ochoten připlatit - třeba za zpevňující mřížku. Doktorům se to prý nevyplatí.

0 0
možnosti

Určitě existují lidé, pro které je i těch pár korun za brýle nezanedbatelná částka a chtějí, aby jim je pojišťovna proplatila a to i za cenu, že jinde budou peníze chybět.

Jenže jsou také lidé, kteří chtějí, aby byli bez prodlení účinně léčeni zejména v případě vážných potíží a spoluúčast jim nevadí.

? Cena vs kvalita?

Myslím, že preferovaná by měla být kvalita, příspěvek na brýle, berle atp. je spíše sociální dávka a do zdravotnictví nepatří.

0 0
možnosti

Už jsem o tom psala minule: mělo by se vyjasnit, zda pojišťovny už nebudou smluvně zajišťovat některé Optiky s cílem, aby musely nabídnout i nejlevnější brýle, to bude pro nízkopříjmové občany fiasko. Občan si samozřejmě může zkusit koupit brýle např. v drogerii; když bude mít štěstí, vydrží s nimi několik let např. za 200 Kč. Ale při smůle si koupí něco, co mu oči doničí.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS